KONYA / MERAM - Meram Ali Yaman Ortaokulu

Kas

Okulumuz da "Bir damla bir umut" sloganıyla yürüttüğümüz Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet bayramı çoşkuyla kutlandı.

Kas

Hayırsever bir işadamından okulumuz öğrencilerine mont yardımı yapıldı.

Kas

4. Geleneksel Aşure Günü etkinliği yapıldı.

May

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Sergimiz yapılmıştır. Öğrencilermizin hazırlamış olduğu projeler katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuzun Kardeş Okulu olan Cengiz Topel İlkokulu tarafından okulumuza kitap desteği sağlanmıştır.

Ara

Necmettin Erbakan Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü öğrencileri ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz “Dilek Ağacı Projesi" çerçevesinde okulumuz öğrencilerine hediye dağıtımı yapıldı.

Kas

Okulumuzun Kızılay Vakfı ile ortaklaşa kan bağışı etkinliği düzenlemiştir.

Kas

Okulumuzda Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Ölüm yıl dönümü, düzenlenen çeşitli etkinliklerle anıldı.

May

19 Mayıs Kutlamaları çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.