KONYA / MERAM - Meram Ali Yaman Ortaokulu

Hayaller Gerçek, Gerçekler Gelecek Olsun

Necmettin Erbakan Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü öğrencileri ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz “Dilek Ağacı Projesi" çerçevesinde okulumuz öğrencilerine hediye dağıtımı yapıldı.

Okulumuz ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü Öğrencilerinin Toplum Hizmeti Projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen programda okulumuzdaki 375  öğrenciye hediyeleri dağıtıldı. Doç. Dr. Nurten SARGIN’ın, öğrencilerinden  Koray KAYAPINAR’ın sorumluluğunda yürütülen “Hayaller Gerçek, Gerçekler Gelecek Olsun.” sloganı ile yürütülen Dilek Ağacı projesine  Konya Barosu, Diltaş Eğitim Kurumları ve hayırsever vatandaşlar büyük ilgi göstererek  destek vermişlerdir. Hediye dağıtımına Rektör yardımcısı Tahir YÜKSEK, Baro Başkanı Mustafa ALADAĞ, NEÜ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Mehmet KIRBIYIK, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Servet ALTUNTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dursun Ali KABAN’ın katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Yayın: 28.12.2016 - Güncelleme: 31.03.2017 08:11 - Görüntülenme: 238